Vi söker volontär med intresse för journalistik till Mänskliga Rättighetsdagarna!

Är du intresserad utav journalistik och skrivande? Brinner du för allas tillgång till de mänskliga rättigheterna? Föreningen Ordfront söker nu en person som under Mänskliga Rättighetsdagarna (17-19 november) kan rapportera om föreningens seminarier. Du kommer att sitta med och lyssna på seminarier arrangerade av föreningen Ordfront och sedan producera en sammanfattande text som kan publiceras på vår hemsida samma dag. Vi vill att du har möjlighet att hjälpa till torsdag till lördag, den 17-19 november. Föreningen arrangerar ungefär två seminarier varje dag, som sträcker sig från 30 till 90 minuter.

Som volontär får du en biljett till nordens största forum för mänskliga rättigheter: Mänskliga Rättighetsdagarna. Årets program består utav drygt 180 programpunkter med en mängd spännande gäster såsom Cynthia Enloe, Guy Standing och Anders Kompass m.fl. Lunch ingår och du får dessutom ett medlemskap i föreningen Ordfront. I medlemskapet ingår en årsprenumeration av Ordfront magasin, två premieböcker, och rabatt på Ordfronts kurser och evenemang.

Vi kan tyvärr inte erbjuda boende eller resa det är därför en fördel om du är bosatt i eller nära Malmö. För intresse, maila info@ordfront.se